Aquest és l’import que hem aconseguit recaptar gràcies a la col·laboració dels alumnes del col·legi, entitats col·laboradores i empreses patrocinadores en el Concert Solidari d’aquest curs. Enguany, la XIX edició ha tingut format online però no per això ha desmerescut gens: ni per les actuacions, totes oferides per la mateixa Comunitat Educativa; ni per la recaptació, que ha superat la de l’any passat. A més també s’han inclòs novetats com la possibilitat de patrocinar el concert per part d’empreses i negocis de la nostra ciutat dels quals es van fer anuncis publicitaris que s’emetien entre les diferents actuacions.
Moltes gràcies a tots en nom dels alumnes del futur col·legi marista a Marshall (Libèria) perquè gràcies a la vostra generositat el farem prompte una realitat, i a Berca TV per la seua inestimable ajuda i col•laboració en aquest projecte.

#DespertaMaristes #DespiertaMaristas #SomosFamilia