Els passats 12 i 13 de març a València es va fer el lliurament dels Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic d’Educació Secundària i d’Educació Primària, respectivament.
El nostre col·legi va tindre alumnes representants els dos dies. En Secundària els premiats foren Alberto España Corts, Isabel Llorca Domingo i Carlos Alventosa Corts, mentre que en Primària Carola Barres Ahuir, Mario Cánovas Oliver i Maria Josep Felici Oltra foren els guardonats. Tots ells van estar acompanyats pels seus familiars i també per professorat del centre.
L’acte començà amb un discurs per part d’alguns alumnes premiats on es va destacar que L’educació és una eina que no canvia el món, però sí que canvia les persones que poden canviar el món. Seguidament, es va procedir al lliurament de premis on els alumnes guardonats anaven passant a rebre les felicitacions de les autoritats presents per acabar fent-se una fotografia grupal. Després, el Director General de Política Educativa, Jaume Fullana, va fer un breu discurs on va destacar valors com la solidaritat, el diàleg, l’esforç, l’aprofitament d’oportunitats… Per a fer la cloenda de l’acte alumnes d’un centre de Manises interpretaren 3 peces musicals en les quals ballaren, tocaren i cantaren magníficament.
Felicitem els alumnes i les seues famílies, així com a tots els responsables de la seua formació en el nostre col·legi. Enhorabona i a seguir endavant!
mario mariaxu 20190312175252 carola img_7805