Un any més, el nostre col·legi  celebra l’esperat Concert Solidari a la ciutat d’Algemesí.  
Aquest destacat esdeveniment que cada any es celebra, serà el pròxim dimecres 5 de desembre a les 19:30h al Teatre Municipal d’Algemesí, quan un important grup d’artistes locals ens faran gaudir amb les seues actuacions.  
El concert es farà amb la finalitat de recollir fons per donar suport als projectes que porta endavant, a Àfrica, l’ONG Marista SED d’Educació per al Desenvolupament, Cooperació Internacional i Voluntariat.  
Les entrades estaran a la venda des del dia 21 de novembre fins al mateix dia del concert al col·legi Maristes, en l’horari de 17 a 18 h, i  el dia del concert en la mateixa taquilla del Teatre una hora abans, amb el preu de 7 euros. Les persones interessades a col·laborar-hi i que no puguen assistir al concert podran adquirir entrades de fila zero al preu d’un euro.
cartellconcert2018_3