El passat divendres es lliuraren a la Universitat Politècnica d’Alcoi els premis de la Prova Cangur. La prova Cangur, convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques i organitzada per les respectives comissions de les Illes Balears, Comunitat Valenciana i Catalunya, és una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes.
La prova va tindre lloc el passat 22 de març per als nivells de 3r d’ESO, 4t d’ESO, 1r de Batxillerat / Cicles formatius de grau mitjà i 2n de Batxillerat / Cicles formatius de grau superior; i 23 de març als mateixos centres educatius pers als nivells de 1r d’ESO i 2n d’ESO.
Del nostre col·legi presentàrem 35 alumnes des de 1r d’ESO fins a 2n de Batxillerat i  les classificacions obtingudes han estat molt positives. Així, l’alumne Nicolás Merenciano Esteve s’ha classificat amb la posició 8a en el nivell de 1r d’ESO i l’alumne Pau Sabater Nácher ha obtingut la 5a posició en el nivell de 3r d’ESO.
D’altra banda, aquest cap de setmana es duia a terme  la Fase Autonòmica de l’Olimpíada Matemàtica organitzada per la Societat Matemàtica Al-Khwarizmi. De nou, l’alumne de 1r d’ESO Nicolás Merenciano Esteve obtingué el 3r lloc en el nivell A (1r i 2n d’ESO), la qual cosa és un gran mèrit. Aquest fet li comporta l’opció de presentar-se a la Fase Nacional d’aquesta Olimpíada que es durà a terme del 21 al 25 de juny a València.
Estem d’enhorabona i per això felicitem tots els alumnes que han mostrat interés en les diferents proves matemàtiques, als professors que han dedicat gustosament el seu temps a  preparar-les i, especialment, a Nicolás i a Pau pels èxits obtinguts!
foto1p foto2p foto3p foto4p foto5p