El passat dissabte 28 d’abril, el nostre col·legi va tindre representació a la Fase Provincial de la XXIX Olimpíada Matemàtica organitzada per la Societat Matemàtica Al-hwarizmi.
Els nostres alumnes de 6é de Primària, Adrià Garcia i M. Josep Felici; de 1r d’ESO, Nicolás Merenciano i de 3r d’ESO, Pau Sabater, van ser els encarregats de representar-nos després d’haver estat seleccionats en la Fase Comarcal.
Es va celebrar a Cullera i es va desenvolupar al llarg de tot el dia. Al matí, es va realitzar la prova individual  (resolució de 6 problemes durant una hora i mitja), i la prova de velocitat (per equips  de 4 persones de diferents centres hagueren de resoldre 10 problemes, disposant de 5 minuts per tal de resoldre cada problema). A la vesprada, va tindre lloc la prova de camp (on durant 2 hores resolgueren problemes pel carrer) en diferents “estacions” marcades per l’organització. Més tard, a l’Auditori de Cullera es va fer l’acte de cloenda.
Felicitem els nostres alumnes participants per la il·lusió mostrada, als professors que els han preparat i acompanyat per l’esforç que això suposa i, principalment, l’alumne Nicolás Merenciano per quedar el 1r classificat de la seua categoria, per la qual cosa serà un dels alumnes que seguirà gaudint d’aquesta experiència en la Fase Autonòmica a Viver els dies 26 i 27 de maig. Enhorabona!
Untitled3 Untitled2 Untitled1 foto4