UNA VEGADA MÉS… MIL GRÀCIES!
El passat dimarts 5 de desembre, vam celebrar una FESTA DE LA SOLIDARITAT. Sí, el nostre XVI CONCERT SOLIDARI.
Va ser especial perquè SED es va fer present, donant-li el nom de “LOS TAMBORES HABLAN” a l’acte.
En la primera part, el nostre benvolgut G. Javier Salazar, actualment vicepresident de SED, va fer la presentació del disc-llibre Los tambores hablan amb una intervenció molt amena, explicant el projecte i fent partícip el públic assistent. Seguidament presentà Tontxu que, juntament amb els nostres alumnes de Primària i d’ESO del col·le, va cantar INVICTUS, un dels temes d’aquest projecte.
Durant el descans el cantautor va signar i dedicar el disc-llibre a tots aquells que l’adquiriren.
En la segona part les actuacions foren molt diverses i boniques: Mar Reig Copoví i l’acadèmia de dansa Paso a Dos d’Alzira presentaren coreografies de dansa neoclàssica, contemporània i espanyola; després els violinets de l’Escorda Suzuki interpretaren peces variades i, per últim, el cant va aparéixer de la mà dels alumnes del col·legi acompanyats per Mr. Paimor (el profe Pablo Herranz) que interpretaren la nadala Seamos Navidad, que ell mateix ha compost per a felicitar enguany el Nadal.
Gràcies a l’esforç, treball i generositat de totes aquelles persones que ho han fet possible hem aconseguit recaptar 2268 € en la venda d’entrades i 405 € en Fila Zero.
Felicitats a les classes 4 anys B d’Infantil, 2n A de Primària, 4t A d’ESO i 2n de Batxillerat, que són les guanyadores en la recaptació per la venda d’entrades de Fila Zero de cada etapa, i especialment a 4t A d’ESO, classe guanyadora de la coca de xocolate que des de la Comissió organitzadora han preparat com a premi per al pròxim dilluns 11 de desembre.
Si cliqueu ací podreu veure les fotos de tot el Concert.
MOLTES GRÀCIES A TOTS PEL VOSTRE GEST SOLIDARI I… FINS A LA PRÒXIMA!