El dimarts 5 de desembre, a les 19.30 h i al Teatre Municipal de la ciutat d’Algemesí, es celebrarà el XVé Concert Solidari del centre Marista Nuestra Señora de la Salud, amb la finalitat de recollir fons per tal de donar suport al projecte solidari «Los tambores hablan», de la ONG Marista SED, que sosté diversos projectes per al desenvolupament del continent africà.
En aquesta edició es contarà amb l’actuació del cantautor Tontxu, un dels artistes que col.labora en aquest projecte de SED «Los tambores hablan» i amb altres actuacions de dansa i música de persones vinculades al nostre centre, que també de manera altruista, col·laboraran en la recollida de fons per aquest projecte.
Informem que en el descans del concert es podrà col·laborar amb els projectes de SED a África, amb l’adquisició del CD-llibre de «Los tambores hablan» per un donatiu de 15 euros.
Les entrades estaran a la venda des del dia 21 de novembre fins al mateix dia del concert al col·legi Maristes, en horari de 17 a 18 h, i el dimarts en la mateixa taquilla del Teatre al preu de 7 euros. Les persones interessades a col·laborar-hi i que no puguen assistir al concert podran adquirir entrades de fila zero al preu d’un euro.
Esperem la vostra col.laboració i assistència.

tambores_cartel_3p_ok2