La Societat d’Educació Matemàtica Al-khwarizmi formada per professors de matemàtiques, és l’encarregada d’organitzar l’olimpíada Matemàtica de la C. Valenciana. Consta de 3 fases, una comarcal, on es classifiquen entre 50 i 60 xiquets per província; una altra provincial, on només 8 xiquets de cadascuna de les províncies passen a la prova final que aquest any s’ha celebrat els dies 27 i 28 de maig a Xest.
Com tots sabem Nicolàs Merenciano Esteve va ser proclamat campió de l’olimpíada, un orgull per a ell i per als seus pares.
Però al col·legi encara estem més orgullosos perquè aquesta olímpiada ha estat guanyada en els últims 7 anys per 3 alumnes del col·legi: Víctor Pérez (2012), Pau Sabater (2015) i Nicolàs Merenciano (2017) una fita difícil de superar.
Enhorabona a tots els qui formen aquest gran col·legi.