Ahir, 20 de gener, celebració de Sant Sebastià de Vila, ens van lliurar els Guardons d’Honor de la ciutat d’Algemesí. Va ser una vetlada emocionant per a tots els que formem part de la Família Marista.
«En complir-se 100 anys de la seua presència i servei al poble d’Algemesí. Per la seua tasca educativa i els valors inculcats a l’alumnat de tantes generacions, i per la seua tasca cultural i solidària a través de les diverses associacions que creixen al seu si». Aquest text es pot llegir al Guardó d’Honor que varen rebre, de mans de l’alcaldesa de la ciutat, Marta Trenzano, el director del col·legi, Germà Pedro Sánchez de León i el Provincial de la Mediterrània, Germà Juan Carlos Fuertes.
Des d’ací volem agrair a totes les associacions que han pensat en nosaltres per a aquest distingit premi. També volem dedicar-li unes paraules d’enhorabona a l’altre guardonat de l’any 2017, Juan Ramón Garcia, per tants anys de dedicació desinteressada al foment de l’esport local.

Gràcies de nou, i per 100 anys més de tasca educativa i de servei al nostre poble,
#CentenariAlgemesí#centanyseducantdesdelcor#Guardó2017#unnouinici#Bicentenarimarista
PODEU VEURE LA RESTA DE FOTOGRAFIES AL FACEBOOK DEL COL·LEGI. 

IMG_4385