Estimades famílies: al DOGV del passat 10 d’octubre es va publicar la resolució per la qual es concedeixen els premis extraordinaris al rendiment acadèmic d’Educació Primària corresponents al curs 2015-2016. En el nostre centre ens sentim ben orgullosos per poder tenir a tres de les nostres alumnes entre tots els guardonats amb aquest mèrit. Elles són:

– Marta Albuixech Borrás.

– María Navarro Ivars.

– Marta Sastre Checa.

Les tres varen obtindre una nota mitjana de 10 i rebran un diploma a l’excel·lència en el rendiment acadèmic expedit per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, a més de fer-ne constància al seus historials acadèmics.

La nostra gratitud i enhorabona per part de tota la Família Marista, pel seu esforç i sacrifici durant tots aquestos anys!

FullSizeRender