Estrenem nova web amb un disseny que pretén prevaldre l’interès de l’usuari i ser, per tant, més clar, àgil, accessible i modern.
Les principals característiques i novetats que inclou són:
S’ha procurat que els serveis essencials no es vegen afectats i, per açò, diferents serveis es mantenen en el seu mateix format i amb el mateix accés destacat a través de la barra de menú, situat, com fins ara, en la part superior de la nova web. Entre les novetats, les notícies, facilitant l’ús de publicació de les publicacions a través de les xarxes socials.
A la part baixa de la web podreu trobar logos amb enllaços a diferents pàgines webs com Ágora tant per als docents com per a les famílies, Itaca, Oxford, edelvives…
Entre les característiques tècniques, la nova web substitueix l’antic gestor de continguts Joomla per WordPress, basat en programari lliure.
S’ha renovat per complet el disseny donant protagonisme a les notícies. A més, el nou disseny gràfic s’adapta automàticament a l’amplària del dispositiu, ja siga un PC, una tableta o un mòbil, un requisit cada vegada més demandat pels usuaris.
Us convidem a conèixer-la! www.maristasalgemesi.com