Estimades famílies, aquestos són els alumnes mereixedors del Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic. Aquest guardó el concedeix la Generalitat Valenciana als estudiants de la nostra Comunitat que han finalitzat els seus estudis de Primària o ESO amb una nota mitjana de 10.

Entre els 1.823 estudiants valencians que han sigut premiats, el col·legi Maristes d'Algemesí té l'honor de tindre a les seues aules a sis d'ells. 
Pau Sabater Nácher, Iago Esteve Bueno i Marta Esteve Domenech en l'etapa Primària; i Miguel Cebolla Orquín, Carlos M. Capella Rovira i Maria Alventosa Corts en la Secundària. També apareix a la fotografia l'alumna Sara Ocheda Vayà, que va aconseguir el premi al seu anterior centre i que aquest any tenim la sort de tindre-la a les nostres aules de Batxillerat.

Enhorabona a tots ells per l'esforç i sacrifici realitzat durant aquestos anys! Així com també a la resta d'alumnes guardonats de la ciutat d'Algemesí.

 

.