La darrera  setmana començaren dues competicions esportives al nostre col·legi.

Per una part l'extraescolar multiesport, on els nostres alumnes juguen a diferents esports contra altres centres del poble. Aquest trimestre toca jugar a bàsquet en categoria benjamí i aleví masculí i a handbol en categoria aleví femení. El primer partir ens enfrontàrem al col·legi Escoles Pies d'Algemesí; els resultats no van ser tot el favorables que ens haguera agradat, ja que, es donaren 2 derrotes en bàsquet i 1 empat en handbol, però el més important és que el comportament de tots els alumnes va ser correcte en tot moment. Ànim per a la resta de competició.

Per una altra banda començà la LLIGA DE FUTBOLSALA ANTICS ALUMNES MARISTES, aquest any hi ha inscrits 11 equips, però no deixa de ser competitiva i una bona forma de passar el cap de setmana practicant esport. Com totes les temporades es lliuraren els trofeus de la temporada anterior: campió, subcampió i tercer classificat del grup A / campió, subcampió i tercer classificat grup B / campió i subcampió copa Antic Alumne, jugador més golejador i un trofeu molt bónic que és al més esportiu, el qual el donem a aquell equip que tinga menys targetes de tots, la qual cosa significa que el seu comportament ha segut el més correcte.

Des d'ací animem a tots els equips a gaudir de la competició.

Baix trobem al representant de l'equip Domyos arreplegant el trofeu de campió de la copa Antic Alumne 2014-2015 de les mans de Ricardo Ferrís, membre de l'organització.

.