El passat dimarts 19 de maig, alguns companys de 5é i 6é de primària representaren, després de mesos d'assaig, l'obra de teatre "LA FARSA DEL PRÍNCEP ENCADENAT". Aquesta activitat està enmarcada dins de les JORNADES DE TEATRE ESCOLAR que l'Ajuntament d'Algemesí organitza des de fa molts anys. En estes jornades els diferents centres educatius de la nostra ciutat representen una obra teatral, on els actors són els propis alumnes de diferents edats.

Els nostres alumnes estigueren molt bé i l'esforç de mesos d'assaig per saber-se el paper, es va vore recompensat en un gran aplaudiment i la felicitació per part de tots els centres que vingueren a vore la nostra obra.

Ens agradaria també donar les gràcies a tot el públic assitent pel seu comportament, a tots els alumnes que han participat en aquesta representació i als mestres que han fet possible que tot eixira perfecte (senyos Amparo, Susana i Paula i els mestres  Juanjo i Ricardo).

ENHORABONA A TOTS ELS ACTORS i ACTRIUS!!!             

 

 

 

 

 

 

                      

 

 

.