Un grup d'alumnes de 6é de primària han participat, representant al nostre centre, en la final de les Jornades Esportives Municipal ESPORTAKUS. És una competició lúdica-esportiva on alumnes de diferents centres d'Algemesí realitzen una sèrie d'activitats esportives i acadèmiques. En aquesta ocasió els col·legis que han arribat a la gran final han segut  CC Santa Ana, CC San José de Calasanz, CP Ribalta (no pugueren vindre, a l'altra serà) i el nostre col·le CC Nuestra Señora de la Salud.

Al llarg del matí es van anar realitzant les diferents proves, curses de velocitat, relleus, relleus amb obstacles, potència de salt, salt a la corda etc. i a més a més en la Final, a diferència de la prova classificatòria ( es va fer en novembre), s'han realitzat proves acadèmiques, on s'han fet preguntes de cultura general i problema matemàtic, sent els nostres companys els millors en aquest apartat. En la classificació general quedàrem subcampions a tan sols un punt de CC Santa Ana que es va proclamar campió, donar-los l'enhorabona.

Felicitar des d'ací als alumnes: Iago Esteve, Josep Chinesta, Ferrán Borrás, Pau Sabater, Marc Quintana, Miguel Capuz, Carles Adam, David Mont, Andrea Lázaro, Maria Blat, Andrea Donderis, Marta Esteve, Lucia Girbés, Mireia Pérez, Natalia Carbonell i afegir a Miriam Ortiz i Andreu Climent (aquests dos últims alumnes  participaren en la primera fase), pel seu comportament esportiu en tot moment, per l'interés i esforç que han mostrat en les proves representant al nostre centre.

ENHORABONA !!!

 

.