Un any més, com ja és tradicional,el dissabte 14 de febrer es va disputar el trofeu Antic Alumne. És una competició molt emocionant, on els huit primer equips de  la lliga juguen per guanyar la COPA ANTIC ALUMNE. Els encontres són molt disputats, ja que són partits de 20 min, on no hi ha favorits. Es juguen quarts i semifinals a 20 min i després la final a dues parts de 20 min. Aquest any arribaren a la final els equips MERIDIEN SEEDS PARDINES i BAR TRAMUNTANA, aquesta final va ser molt emocionant i es va d'haver de resoldre des del punt de penal. El partit s'acabà amb empat a tres al marcador i després de 10 minuts de prórroga, es van llançar tres penals, el resultat va ser de 2 a 1 per a Meridiem Seeds Pardines convertint-se així en CAMPIÓ del trofeu. Voldríem felicitar a tots els equips que participaren en el trofeu. També agrair a ADEMAR per dur endavant aquesta competició dins de les innumerables activitats que hi ha a l'associació. 

Els trofeus de campió i subcampió es van donar el diumenge 15 de febrer en la ja tradicional xocolatà.

Esperen pugam repetir aquest trofeu durant molts anys més, ja que es tota una tradició.

.