Carmen du més de 10 anys treballant en prestigioses sèries i pel•lícules espanyoles.

El darrer dissabte, l’algemesinenca Carmen Veinat va aconseguir el seu primer Goya, pel seu treball de perruqueria a la pel·lícula Musarañas, junt al maquillador, José Quetglas. Un premi que Carmen rebia guapíssima amb un vestit blau elèctric junt al seu company. Als seus 31 anys la nostra veïna ha treballat en importants i guardonades sèries de televisió com El Tiempo Entre Costuras i pel·lícules com Ocho Apellidos VascosTorrente, entre moltes altres.

Carmen, exalumna del nostre col·legi, es va iniciar a la perruqueria de forma vocacional treballant amb algunes perruqueres del poble. Va obtenir el seu títol de tècnic superior especialista en perruqueria i maquillatge i assessoria d'imatge fa 14 anys a l’IES la Patacona de València. Des de fa 10 anys treballa a la castigada indústria cinematogràfica espanyola. Ara, per fi, la seua feina li ha segut recompensada amb el màxim guardó del cine espanyol.

El seu treball de perruqueria al film Musarañas que li ha servit per a superar en esta edició dels Goya als seus col·legues Raquel Fidalgo, David Martí, Noé Montes ('El Niño'), Yolanda Pinya ('L'illa mínima'), Pedro Rodríguez 'Pedrati' i Marisa Amenta i Néstor Burgos ('Relats Salvatges') també nominats al mateix guardó.

L'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d'Espanya va lliurar anit els Premis Goya, els guardons més importants que es concedeixen en el cinema espanyol, que anit celebrà la seua 29 edició. La cerimònia que es va celebrar, per tercer, any consecutiu en el Centre de Congressos Príncep Felipe de Madrid i que compta amb l'intèrpret i humorista Dani Rovira com a mestre de cerimònies.

La nostra enhorabona pel seu gran treball!!!

Font de la notícia: www.algemesiweb.es

.