El passat dimecres 19 de novembre, una representació d'alumnes de 6é de primària participaren en la 2a edició d'ESPORTAKUS, es tracta d'una competició on participen diversos col·legis d'Algemesí i un col·legi Alzira. Es realitzen diferents proves físiques com:salt a la corda en 20'' , cursa de velocitat, relleus, proves de bàsquet i handbol, etc…Cada prova té una puntuació segons el lloc on quedes classificat i al final seumen tots els punts aconseguits en cada activitat. Aquest encontre es va realitzar per poder classificar-se per a la  gran final que serà en maig. Els nostres companys es van classificar en 2a posició , la qual cosa ens dóna l'oportunitat de participar en la FINAL.

El matí va transcórrer en un clima molt esportiu,on tots tenien clar que el més important era divertir-se i competir contra altres xiquets de la seua edat de distints centres de la ciutat. L'acitud de tots els participants i públic va ser molt bona.

Voldria felicitar als nostres alumnes pel seu comportament i esforç durant tota la jornada esportiva.

.