Aquest cap de setmana han hagut moltes activitats esportives al nostre centre , diferents a les habituals d'handbol.

Per un costat el divendres va començar la lliga de Multiesport entre els diferents col·legis del nostre poble. Aquesta activitat de Multiesport es basa en la realització d'un esport diferent en cada un dels trimestres, així els xiquets/es practiquen el bàsquet, handbol, futbol sala masculí i colpbol femení enfrontant-se tots contra tots en cadascun dels esports nomenats. El divendres 17 d'octubre els nostres alumnes jugaren contra CP Salvador Andrés. En categoria benjamí (alumnes de 3r i 4t) els Maristes guanyaren 22-8. En categoria aleví es va donar un empat a 14 (xiquets de 5é i 6é). Les xiques esta jornada no pugueren jugar, ja que el CP Salvador Andrés no disposa d'equip femení. No cal dir que allò que es pretén en aquesta activitat de Multiesport és que els xiquets s'ho passen d'allò més bé practicant diferents esports i que el resultat és el de menys.

Per una altra banda, el dissabte, es va donar per iniciada la lliga d'Antics Alumnes Maristes d'Algemesí; aquest any la participació d'equips ha baixat respecte altres temporades, però no per això va a deixar de ser igual d'emocionant i competitiva que altres anys. Primer es farà una primera fase de tots contra tots a partit únic i després es formaran dos grups de 6, aquestos competiran entre ells per guanyar la lliga, ja a doble partit. Animar a tots els equips participants a competir en respecte cap als contraris. Ànim i sort en la lliga.

.