MENU
Captura_de_pantalla_2015-06-23_a_las_13_13_29

Els alumnes de sisé de primària a l’Excursió a Benagéber

23 junio, 2015 • Colegio

 Estimats pares i mares de sisé
 
L'excursió a Benagéber va ser tot un èxit. Els xiquets i xiquetes ho passaren en gran i ací vos enviem un enllaç a les més de 600 fotos, que fèrem al llarg d'eixos tres dies a Benagéber. De segur que podreu vore les cares d'alegria i diversió que mostren en cadascuna d'elles.
 
Es tracta d'un enllaç a un arxiu ZIP allotjat en MEGA que ocupa més de 2 giges. Cal fer clic al següent enllaç i guardar al vostre ordinador. És millor utilitzar el Google Chrome que no vos causarà cap problema. Al Mozilla Firefox vos demana que instaleu una extensió per abaixar arxius de més d'un giga.
 
Feu clic ACÍ per abaixar l'arxiu amb les fotos.
 
Salutacions
 
Vanessa, Juanjo, Pilar, Mar, Elvira i Juanan
 
 
 

.

« »